Over Ellen-B Mode

Graag willen wij ons op deze pagina in het kort voorstellen. Op 4 Maart 2010 heeft Ellen-B mode haar deuren geopend in Fijnaart.
Het is een stijlvolle damesboetiek met een uniek merkenpakket. Wij bieden vlotte en trendy damesmode vanaf maat 34 t/m maat 48.

De belangrijkste missie die wij hebben is een vrouw compleet te kleden, hierbij staat persoonlijke service voorop. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, u kunt bij ons op uw gemak rondkijken en passen. De collecties wisselen elkaar steeds opnieuw af, en vrijwel iedere maand brengen wij u de nieuwste trends op het gebied van damesmode.

De merken die wij voeren zijn:
Zerres, Rabe, Geisha, Smashed Lemon, Tramontana, & Co Woman, Toni, en Via Appia.

Ondermode en Beenmode:
Ook voor ondermode van Ten Cate, en Lingerie van Triumph, Fila, en Lovable en beenmode kunt u bij ons terecht.

Modeshows:

Regelmatig organiseren wij een modeshow met de mogelijkheid om na de tijd kleding te passen en eventueel te kopen. Deze gezellige avonden worden altijd druk bezocht. Mocht u ook eens vrijblijvend onze modeshow willen bezoeken, de datums zullen op onze website en op Facebook bekend worden gemaakt. Ellen-B Mode staat voor unieke, kwalitatief goede en betaalbare damesmode. Kom eens vrijblijvend langs in Fijnaart, stap binnen in de wereld van Ellen-B en laat je inspireren!

Ons team

Ellen Boelhouwers

CEO & Pounder

Robin Clark

Designer

Jess Leo

Finance Manager

Peter Tucken

Accountant

Avatar Mobile
Main Menu x